Guanyem salut disminuint el preu de fruites i verdures

que-fruta-eres

Disminuir el cost de les fruites i verdures per afavorir l’augment del consum podria prevenir la mortalitat per malaltia cardiovascular, d’acord amb dos estudis presentats en les sessions científiques del Congrés Internacional: “American Hearth Association’s Epidemiology and Prevention Lifestyle and Cardiometabolic Health 2016”.

Segons els resultats, d’aquí a l’any 2030 la reducció del cost dels aliments més saludables es traduiria en una disminució de la tasa de mortalitat per malalties cardiovasculars d’un 1%, el que significaria entre 64.000 i 69.000 morts menys per aquestes causes.

Per a més informació (anglés)

Per a més informació (castellà)

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Salut Comunitària, Uncategorized i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s