Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement i la Lactància

thCA6MG33U

Ja a ningú li deuen sonar estranyes aquestes paraules. Des del  Centre d’Atenció Primària Primer de Maig de Lleida, treballem des de fa 4 anys per aconseguir l’acreditació IHAN que promou i dóna suport a la lactància materna. Ajudem les mares i les seves famílies en el seu objectiu de donar una alimentació òptima als seus nadons. La lactància materna és una mesura de salut pública àmpliament reconeguda que millora la nostra salut present i futura.

El programa d’acreditació consta de 4 fases (descobriment, desenvolupament, difusió i designació) i actualment , amb l’assoliment de la fase 2, comencem a caminar en la fase 3, de difusió.

Com a part d’aquest treball, cada dijous funciona en la Sala Ronda del CAP Primer de Maig el GRUP DE SUPORT A L’ALLETAMENT MATERN (12-14h) liderat per la llevadora Montse Tarragó, i que aviat es veurà enriquit amb les aportacions del taller de lactància que iniciarà a l’abril, la infermera Estela Jiménez-Mena.

El grup és obert a totes les mares que alleten els seus fills i US HI VOLEM CONVIDAR.

Aquesta entrada s'ha publicat en Atenció Primària, Salut Pública i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari